Transmetuar më 27-11-2017, 21:12

Shumë persona preferojnë të bëjnë një tatuazh në lëkurën e trupit të tyre për të përcjellë një mesazh të fortë.

Por, disa të tjerë guxojnë të pikturojnë trupin pasi janë të apasionuar pas tyre. Ata që vendosin të bëjnë një shenjë të caktuar për personin e zemrës apo për të afërmit e tyre janë të shumtë.

Edhe përse unazat gjenden zakonisht në gishtërinjtë tonë, tatuazhi i një spangoje të kuqe është bërë shumë i famshëm qysh nga përhapja e asaj se çfarë do të thotë ky tatuazh.

Ky tatuazh mendohet se kuptimi i tij vjen nga Azia.Spangoja e Kuqe e Fatit, është një profeci e vjetër që beson se Zoti e lidh një spango të kuqe e cila nuk këputet asnjëherë, mes një personi dhe shpirtit binjak të tij/saj.

Ndaj nëse shikoni se një vajzë apo djalë që ka një tatuazh të tillë as mos tentoni `i afroheni për ta joshur, pasi lidhja e dashurisë me personin e zemrës është shumë e fortë dhe nuk shkëputet. /k.k/noa.al/

Bashkohu me kanalin e NOA WhatsApp për lajmet më të fundit direkt në celularin tënd