Transmetuar më 22-11-2017, 23:40

Një fotograf serb ka bërë fotografi të varrezave të romëve në Vranje të Serbisë.

Afër Banjës së këtij qyteti ndodhen varrezat e romëve të cilët varfërinë dhe jetën e vështirë e kanë mundur në mënyrën më të mirë me muzikë dhe festë.

Një pjesë që janë varrosur aty janë muzikantë që kanë kënduar nëpër gjithë jugun e Serbisë.

Fotografitë e të vdekurve duket se janë përzgjedhur nga momentet më të lumtura të tyre.

Për më tepër shihni fotot.