Transmetuar më 19-11-2017, 18:32

“Kinema pa para”, i thone nje shprehje, kur ke mundesi te shohesh skena te tilla.

Një burrë i divorcuar nga Korça kishte marrë të dashurën për të qëndruar disa ditë në shtëpinë e tij.

Por ish gruaja ka gjetur rastin, ka kapur të dashurën e ish-burrit dhe e ka rrahur.

Sipas gazetares se Aldo morning show, e gjithë lagjja është mbledhur dhe kanë parë “shfaqjen”.