Transmetuar më 17-11-2017, 12:44

Rrjetet sociale po na bëjnë çdo ditë e më shumë të varur ndaj tyre dhe shumë shpesh nxjerrin risi të reja për të afruar sa më shumë përdorues.

Të gjithë “ u fiksuan” me videot live në Instagram dhe Facebook, por ky i fundit ka kopjuar rrjetin më të madh të shpërndarjes së fotove përsa i përket videove live.

Më parë vetëm në Instagram mund të hyje njëkohësisht “live” me një shok ose shoqe, ndërsa tani mund ta bësh edhe në Facebook.

Mjafton të shtypni butonin “Tag People” për t’i bërë ftesë shokut tuaj dhe më pas mund të dilni të dy “Live”.

Epo fundja, nuk mund të quhet tamam “kopje” apo “vjedhje” sepse Marc Zuckerberg i zotëron të dyja këto rrjete sociale. /b.l/noa.al/