Transmetuar më 14-11-2017, 22:24

Një supermarket zvicran është i pari në Europë që prodhon dhe shet hamburgerë me insekte për njerëzit, raporton World Economic Forum

Ju do të jeni në gjendje të bleni hamburgerë me insekte, të cilat janë të pasura me proteina.

Insektet janë ushqim tradicional në shumë vende të botës. Ato lehtë hahen dhe lehtë përgatiten.

Ne gjenerojmë 1.3 bilion ton ushqim të humbur çdo vit.

Jo më kot insektet po shihen si "shpëtimtarë të urisë në botë. /k.k/noa.al/