Transmetuar më 09-11-2017, 17:54

Një djalë gjeni, njohuritë e të cilit për universin kanë mundur ekspertët, thotë se gjithçka e ka mësuar duke jetuar në Mars.

Boriska Kipriyanovich, nga Volgogradi, Rusi, njeh një sasi të pabesueshme informacioni rreth sistemit diellor, pavarësisht se kurrë nuk u mësua nga prindërit e tij.

Kur ishte vetëm 1 vjeç e gjysmë, ai ishte në gjendje të lexonte, shkruante dhe të pikturonte. Gjithashtu posedonte një kujtesë të pabesueshme.

Ndërsa shkencëtarët nuk kanë qenë në gjendje të shpjegojnë se si dija e tij është kaq e madhe, Boriska ka shpjegimin e tij.

Ai pretendon se dikur jetonte në “Planetin e Kuq” të shkatërruar nga lufta, para se të rilindte në Tokë.

I pyetur për njohurinë e tij për sistemin diellor, ai thotë: “I pashë nga një anije kozmike. Kur isha duke fluturuar në hapësirë ​​dhe kur isha duke jetuar në Mars … atëherë i pashë ato”.

Ai thotë se ka ende civilizim në planet dhe se ai ishte një pilot marsian që udhëtoi për në Tokë. Ai madje pretendon se ka shumë më tepër për t’u zbuluar në Tokë, veçanërisht në lidhje me Piramidën e Madhe të Gizës.

Ai thotë se jeta në Tokë do të ndryshojë dramatikisht kur monumenti i Sfinksit të Madh të Gizës të "hapet" duke shtuar se mekanizmi i hapjes është i fshehur pas një veshi. /b.l/noa.al/