Transmetuar më 09-11-2017, 10:46

E kishte paralajmëruar, por nuk i ishte mbushur mendja. Një parukiere nga qyteti i Fierit ka përfunduar e ndarë nga i fejuari i cili ka nisur një lidhje dashurie tashmë me punëtoren e ish-të dashurës.

Sipas gazetarit të “Aldo Morning Shoë”, shkak për ndarjen është bërë pikërisht një punonjëse e re e cila ka bërë për vete burrin e parukieres.

Gazetari tha se burri i ka kërkuar të fejuarës ta heqë nga puna ndihmësen e re, por ajo nuk ka pranuar.

“Një parukiere ka punësuar një ndihmëse dhe në mbrëmje i fejuari i saj i dërgonte në shtëpi të dyja.

Nuk vonoi shumë dhe punonjësja ka bërë për vete burrin, ai i ka kërkuar ta heqë nga puna por ajo nuk ka pranuar dhe i ka thënë se ajo i bën punën. Dhe pak kohë më pas burri është ndarë nga e fejuara”, raportoi gazetari.