Transmetuar më 06-11-2017, 08:14

Reiss White dhe Kelly-Anne Philipp që punojnë në Ibiza të Spanjës, ia kanë gjetur Adam Fleming telefonin që e kishte humbur në një klub natë. 

Ata kontaktuan menjëherë pronarin dhe i treguan se ku ndodhet pajisja e shtrenjtë, por kishin një kusht të veçantë.

Shkëmbimi i picës me telefon

“Duam një picë të madhe me mish, po që se vonohesh telefonin e shesim për 20 euro”, ka qenë kërkesa e tyre.

Madje, kur ai u shkroi se mund t’ju sjellë vetëm rrathë të qepëve, i kthyen një fotografi ku shihet sikur duan t’ia hedhin në guaskën e tualetit. /k.k/noa.al/