Transmetuar më 05-11-2017, 16:51

Operatori i Shperndarjes së Energjisë njofton për kufizime në disa zona të Tiranës.

Për shkak të investimit per fuqizimin e nëstacionit të Karbit, do të ketë kufizime energjie në disa zona në kryeqytet.

Kufizimet do të jenë në:

Rruga Siri Korda (pjesërisht)

Rruga e Dibrës

Babrru

Rruga Riza Cerova.

Kufizimet do të jenë në këto data dhe orare:

6-7-8 Nentor, Ora 09:00-13:00./a.k/noa.al/