Transmetuar më 28-10-2017, 14:16

Mënyra si e shihni njeriun në këtë ilustrim zbulon shumë për karakterin tuaj. Gjithçka duhet të bëni është t’i përgjigjeni pyetjes: “Ky njeri është brenda apo jashtë shtëpisë?”

Nëse njeriun e shihni brenda shtëpisë: Ju jeni njeri i qetë, i largoheni konflikteve dhe hyni në debate vetëm kur nuk keni zgjidhje tjetër. Keni temperament kompleks dhe njerëzit shpesh nuk mund të zbulojnë thellësinë tuaj, por nga ana tjetër ka edhe nga ata që ju kuptojnë. Shpeshherë e ndjeni veten fajtor për atë çfarë ndodh rreth jush.

Nëse njeriun e shihni jashtë shtëpisë: Ju jeni një njeri që vlerësoni sinqeritetin mbi të gjitha dhe e keni prioritet në jetën tuaj. Nuk ju intereson se çfarë të tjerët mendojnë sepse shumica e njerëzve nuk pranojnë të dëgjojnë të vërtetën. Kjo është arsyeja pse keni shumë miq, por edhe armiq. Idetë, mendimet dhe emocionet i tregoni pa frikë. Nuk ju pëlqen të jeni të varur nga të tjerët.

Nëse njeriun e shihni edhe brenda edhe jashtë shtëpisë: Ju jeni kreativ, origjinal, keni shumë imagjinatë dhe gjithashtu sens humori. Keni sy të mprehtë dhe i shihni gjërat ashtu siç janë. Shoqëria ka besim tek ju dhe jeni gjithmonë aty kur dikush ka nevojë për ju.