Transmetuar më 13-10-2017, 18:19

Një çift pa e vrarë mendjen fare se ishte mesi i ditës janë lëshuar në mes të parkut dhe kanë kryer marrëdhënie seksuale në sy të njerëzve.

Një grua regjistroi çiftin dhe e postoi videon në Snapchat. Në video shfaqet femra e ulur në prehrin e mashkullit, teksa kryejnë marrëdhënie seksuale në publik.

Në regjistrim dëgjohet teksa gruaja që bën videon i flet atyre, por vajza që po bën marrëdhënie seksuale i nxjerr gishtin e mesit drejt kameras dhe vazhdon “punën”.

Pavarësisht se gruaja që i filmon vijon t’i thotë se ajo nuk ka respekt për veten, vajza i përgjigjet, “ai është burri im”.

Shkelja e ligjeve të mirësjelljes publike në Illinois është e dënueshme me një vit burg dhe deri në 2.500 dollarë gjobë.  iframe width="100%ight="37" src="https://www.youtube.com/embed/R53bMGZ_eD4" frameborder="0" allowfullscreen>