Transmetuar më 13-10-2017, 12:10

Letra e djalit: Bëj seks me motrën time. E dija se ishte e gabuar, por u ndjeva shumë mirë dhe tani kemi një marrëdhënie të plotë. Unë jam 20 vjeç dhe ajo është 17, gati 18 vjeçe.

Babai u nda me mamin kur isha 1 vjeç dhe nuk kemi dëgjuar prej tij që nga ajo kohë. Pastaj i dashuri i mamit erdhi të jetojë me ne, e më pas lindi motra ime. Kështu që ne nuk kemi të njëjtin baba.

Mamaja ime ka patur disa meshkuj, gjatë gjithë fëmijërisë sime. Disa ishin në rregull, por shumica ishin aq të neveritshëm, sa aq unë dhe as motra nuk i afroheshim.

U përpoqa ta mbroja motrën dhe ndjeva sikur isha vetëm unë dhe ajo kundër gjithë botës. Kur ishte 16 vjeçe ajo më tha se një nga të dashurit e mamasë po e ngacmonte. E godita dhe i thashë se do t’i tregoja policisë nëse e shihja përsëri në shtëpi.

U largova nga shtëpia sa më shpejt që munda, edhe pse ndjehesha vërtet fajtor që e lashë motrën vetëm me mamanë, e cila nuk kishte të dashur në atë kohë. Motra ime erdhi aty ku unë jetoj disa muaj më parë dhe më pyeti nëse mund të qëndrojë. Ajo tha se ishte e tmerrshme në shtëpi. I dashuri i ri i mamasë është gjysma e moshës së saj, mami është 38 vjeç dhe ai është 21 vjeç.

E pranova motrën. Një natë të dy pimë pak. Ajo filloi të qante dhe duke thënë se e urrente jetën e saj. E përqafova për ta bërë të ndihej më mirë. Pastaj u puthëm dhe bëmë seks si të ishte gjëja më e natyrshme në botë.

Kemi së bashku gjashtë muaj. Ajo dëshiron që ne të largohemi nga qyteti, të bëjmë jetën tonë diku tjetër dhe të kemi fëmijë së bashku, por e di që nuk mundemi.

Një nga miqtë e mi gjeti një foto seksi të saj në telefonin tim. Mund ta imagjinoni fytyrën e tij dhe më duket sikur po luajmë me zjarrin.

DEIDRE thotë: Ju lutem të ndaloni tani! Jeni duke thyer ligjin edhe nëse ajo është gjysmë motra juaj. Nëse vazhdon të kesh marrëdhënie seksuale me siguri do të zbulohesh dhe do të hasësh në telashe serioze.

Jo vetëm kaq, por po rrezikon një shtatzëni që do të shkaktonte një dhimbje të madhe dhe probleme masive. E kuptoj se e doni motrën, por kjo nuk po e ndihmon atë.

Në të vërtetë keni hedhur themelet për dëm të madh emocional duke patur një marrëdhënie seksuale me të.

Tregojuni motrës se gjithmonë do të jeni atje si vëllai i saj, por që duhet të vendosni distancën mes jush. Tani!/Publikuar nga “The Sun”/Shkodranews