Transmetuar më 08-10-2017, 20:51

Seksin e ka zgjidhur sepse e bën jo me një, por bash me dy meshkuj të ndryshëm.

Por ç’ti bëjë dashurisë që i lëviz në tjetër kah, e pikërisht te burri i motrës së vet.

E pra, janë ngjarje, histori njerëzore që na ndodhin, por më së shumti mbahen të fshehta.

Megjithatë kjo vajzë ka guxuar duke e treguar historinë e saj, me qëllimin që të gjejë një zgjidhje.

Gazeta e përditshme angleze The Sun e publikoi letrën dhe përgjigjen e psikologut pranë kësaj gazete:

LETRA:

Jam një vajzë beqare, 21-vjeçe dhe ndaj dhomën e kolegjit me një djalë. Ne bëjmë seks shumë herë së bashku, por ai nuk do të kemi një lidhje normale.

Ndonjëherë, kur takohemi rastësisht, bëj seks edhe me një djalë tjetër, por as ai nuk mendoj se do diçka serioze me mua.

Unë jam vërtetë shumë e dashuruar me burrin e motrës. Ai është 32-vjeç, dhe kanë dy fëmijë. Ai dëshiron që të ndahet nga motra ime, por si t’ia bëj unë këtë asaj?

Jemi mërzitur shumë për këtë fakt. Ai më do mua dhe unë atë.

Përgjigjja e DEIDRE: 

Mos shpreso për diçka që nuk mund të ndodhë mes jush.

Ndalo që bëri seks me djem me të cilët e di që s’mund të kesh diçka serioze, dhe kështu fillo të takosh djem që janë të interesuar për ty e po ashtu pa angazhime.

Nëse ke dhe ti një histori që dëshiron ta rrëfesh, por edhe të kërkosh mendimin e lexuesve, si dhe fjalën e psiologut, na shkruaj në [email protected]. Ne do të publikojmë historinë e treguar prej jush duke censuruar plotësisht identitetin dhe vendbanimin tuaj dhe personave të tjerë që ju mund të përmendni. Kurse psikologia e kontraktuar nga NOA.al do t’ju përcjellë ndihmën e saj.