Transmetuar më 08-10-2017, 16:29

Një kompani ofron pushime të çmendura, me një paketë që përfshin orgji me prostituta, alkool dhe drogë.

Paketa e pushimeve zgjat katër ditë dhe përfshin çmenduri nga më të ndryshmet.

Ditën e parë do ketë një orgji ku të gjithë janë të ftuar të marrin pjesë.

Në ditën e dytë, çdo klient do ketë mundësi të kalojnë gjysmë ore me 16 femra njëkohësisht.

‘Ishulli i Seksit’ gjendet në brigjet e Kartagjencës.

Kujtojmë që prostitucioni është i ligjshëm në Kolumbi.