Transmetuar më 02-10-2017, 23:43

Një studim tregon se duke konsumuar një mollë, grave dhe vajzave u rritet dëshira seksuale.

Madje ky frut ndihmon edhe në arritjen e orgazmës.

Nga ky kërkim ka rezultuar se femrat që konsumonin më shumë mollë kishin marrëdhënie intime më të mira me partnerët e tyre.

Pjesë e studimit janë bërë 731 gra nga mosha 18 deri në 34 vjeç.