Transmetuar më 28-09-2017, 20:58

Djersa është një element i rëndësishëm i trupit të njeriut që shërben për të rregulluar temperaturën, si dhe të luftojë infeksione të ndryshme.

Shumica prej njerëzve përdorin produkte të ndryshme për të parandaluar erën e djerësë.

Por këto lloj produktesh, përveç së janë të shtrenjta, mund të kenë edhe efekte anësore në shëndet.

Mjaft më. Zgjidhja është shumë e thjeshtë.

Prisni një limon jeshil të freskët në gjysmë dhe fshini pjesët nën sqetull. Lerini sqetullat të thahen dhe pastaj vishni bluzën tuaj.

Aroma e limonit të freskët do të zgjasë tërë ditën dhe ju nuk do të keni njolla në rroba. /k.k/noa.al/