Transmetuar më 06-09-2017, 17:33

Google është një ndër më të kilikuarat në llojin e saj, dhe me e thjeshta për tu përdorur, por çështja që na bën neve kurioz është se çfarë klikojnë më së shumti njerëzit!? Le ta zbulojmë.

Nuk ka asgjë të ngjashme me Google. Mund të jetë ora 3:00 e natës dhe ju nuk e mbani mend emrin e aktorit kryesore të filmit “X Man”, epo Google nuk e harron kurrë sepse ajo është motorri më i madh i kërkimit në botë.

Në Google kërkohen që nga gjerat më banale e deri tek ato më rëndësishmet. Kush mendoni ju se janë pyetjet me të kërkuara në Google? Zbulojini më poshtë:

1. Si të lidhësh një kravatë

2. Si të puthësh 3. Si të mbeteni shtatzënë  4. Si  të humbasësh peshë 5. Si të vizatosh  6. Si të fitosh para  7. Si të bësh petulla  8. Si të shkruaj një letër të mbuluar  9. Si të bësh dolli  10. Si të humbim yndyrën në pjesën e barkut.