Transmetuar më 09-07-2017, 20:50

Mjekët në Britaninë e Madhe kanë habitur të gjithë me një deklaratë që kanë bërë. Ata janë shprehur se marrëdhëniet e shumta seksuale nuk e ndihmojnë njeriun, por përkundrazi e dëmtojnë atë. 

“Keni infeksione të bezdisshme dhe të dhimbshme, për këtë shpjegimi i vetëm është seksi i tepërt. Infeksionet nuk vijnë nga bakteret e partnerit, por nga tuajat. Kjo ndodh sepse organet gjenitale nuk janë mësuar me bakteret e partnerit”,- ka thënë një nga mjekët. 

Gjithashtu këshillohet që gjatë marrëdhënieve të përdoret lubrifikantë, ose pas aktit seksual të lahen organet gjenitale me lëng boronice.