Transmetuar më 09-07-2017, 20:06

Mjafton një shikim për të kuptuar nëse dikush është i pasur apo i varfër. Studiuesit në Toronto kanë gjetur një fakt të tillë, që përmes fytyrës të kuptosh shumë.

“Me kalimin e kohës fytyra juaj reflekton në vazhdimësi dhe e shfaq atë që e keni brenda vetes”, ka thënë Nicholas, bashkëpjesëmarrës në studim. 

“Edhe në rastet kur nuk po shfaqin diçka nga brenda, gërmadhat e emocioneve janë aty”, ka shtuar ai. 

Konstatimi është arrit duke përdorur dy grupe studentësh. Të parët ishin ata që kanë të ardhura vjetore familjare  nën 60 mijë dollar e që llogaritën të varfër, dhe ata me të ardhura me mbi 100 mijë dollarë, të pasur.