Transmetuar më 09-07-2017, 19:21

Një person kishte futur 200 gjarpërinj në një thes, dhe vendosi t’i lëshojë në një zonë të pyllëzuar. I patrembur, ai zbraz thesin ku kishte izoluar zvarranikët.

Gjarpërinjtë shpërndahen menjëherë, por ajo që të bën të vendosësh duart në kokë, është guximi i këtij burri.