Transmetuar më 22-04-2017, 21:44

Agjencia Hapsinore, NASA, herë pas here publikon foto nga vende të ndryshme të Tokës, për të treguar ndryshimin që pëson planeti ynë me kalimin e viteve.

Vlera mund të jetë negative kur veprimet e papërgjegjëshme mund t`i kthejnë ekosistemet nga të dobishme ekologjikisht dhe ekonomikisht në vlera të përkohëshme.

Ndryshimet e tokës vijnë edhe nga kontributi individual e shoqëror që sjell rritjen e pjellorisë së saj.

Këto foto bëjnë dallimin në kohë nga pesë deri në 100 vjet.

Shikoni se si lumenjtë kanë shteruar. Ngrohja globale duket se me kalimin e viteteve sa po vjen e po shtohet. Gjykojeni vet pasi të shihni këto foto se çfarë do të ndodh me tokën pas dekadash apo shekujsh. /k.k/noa.al/