Transmetuar më 18-04-2017, 11:17

Njerëzit pëlqejnë gjëra nga më të ndryshmet dhe të çuditshmet. Por ka ngjarje të cilat janë përtej imagjinatës së njeriut. Dhe nëse i dëgjon thua me vete “ndodh edhe kështu?” Disa prej tyre janë vërtet të vështira për t’u kuptuar...

Të tilla janë edhe këto raste: një njeri që i pëlqen të gatuajë gaforre dhe një çift që do të bëjë seks ndërkohë.

Kërkesa të ngjashme me rastet e mësipërme u shfaqen në ‘Craigslist’, sajtin ku të gjithë mund të dërgojnë pëlqimet apo ngjarjet e tyre të çuditshme në jetë.

Sepse kjo faqe ngjarje të tilla kërkon, si për shembull një njeri që ha gaforre dhe një çift që dashuri. Ne nuk e dimë sesi këta njerëz rezistojnë prandaj na duket shumë qesharake. Po ju njohim me disa nga komentet në faqe.

“Po kërkoj një çift që i pëlqen seksi dhe ushqimi italian”, shkruan një person anonim në faqe.

“Ju do të jeni në dhomën tuaj dhe kur të jeni gati mund të filloni të bëni dashuri, ndërsa unë do të jem në kuzhinë dhe do të gatuaj gaforre për ju. Pasi ju të keni mbaruar unë do t’ju servir gaforret, por kam një kusht gaforret duhet t’i gjeni ju, unë vetëm do t’i gatuaj”, shkruan vizitori i faqes. /g.v/noa.al