Transmetuar më 28-03-2017, 20:52

Ngjyra e syve është e ndryshme te njerëzit por ajo që duhet të dini është se ajo tregon shumë për personalitetin tuaj.

Ja çfarë thotë ngjyra juaj e syve:

A. Sy me ngjyrë të kaltër

I shoqërueshëm dhe i kujdesshëm. Nëse keni sy me ngjyrë të kaltër, ju jeni shumë miqësorë. I doni njerëzit dhe krijoni lehtësisht miqësi me ta.

B. Sytë me ngjyrë kafe

I qetë dhe qesharak. Nëse keni sy me ngjyrë kafe, e keni mjaft lehtë të mirëmbaheni. E fshihni sensin tuaj të humorit, por nëse çliroheni paksa, njerëzit do ju pëlqejnë edhe më shumë

C. Sytë jeshilë:

I sigurtë dhe i besueshëm. Nëse keni jeshil, jeni të patrembur. Ju gjithmonë e dini saktësisht se çfarë doni dhe nuk e lejoni që kjo të dalë në pah, por zakonisht e merrni gjithmonë atë që dëshironi.

D. Sytë me ngjyrë lajthie

I mprehtë dhe i qetë. Nëse keni sy me ngjyrë lajthie, jeni shumë i vëmendshëm. Ju vazhdimisht analizoni situatat, dhe nganjëherë njerëzit nuk e kuptojnë për shkak të natyrës suaj të rezervuar. Aftësia juaj për të lexuar mendjen e njerëzve është e mahnitshme dhe është një aftësi që njerëzit vërtetë ju admirojnë për këtë./a.k/noa.al/