Transmetuar më 27-03-2017, 20:16

Fotot janë publikuar nga faqja e National Geographic, dhe përfshijnë vende si:

Kaliforni Provinca Yunnan, Kinë, Brazil, Belgjikë, Suedi, Itali, Slloveni, Australi, Australi, Indi, Meksikë, Greqi, Spanjë etj…