Transmetuar më 20-03-2017, 22:22

Video e mëposhtme është realizuar në Kanada dhe ka përlotur njerëz nga e gjithë bota.

Video ka si mesazh se kur e ana e mirë e jona shfaqet jashtë, jeta merr ngjyra.

Pamjet e mëposhtme kanë mesazh sensibilizues.

Merrni 50 sekonda dhe shiheni këtë video./a.k/noa.al/