Transmetuar më 18-03-2017, 22:12

Christoph Rehage  ndërmori aventurën më të madhe të jetës së tij, ndërsa eci nëpër Kinë për një vit të plotë.

Nga viti 2007-2008, Christoph Rehage eci përgjatë Kinës për një vit të plotë, duke mbuluar 4500 km (2796 milje).

Ai i la flokët dhe mjekrën e tij të rriten dhe bëri vazhdimisht selfie.

Kjo video tregon momente reale që Christoph i ka përfshirë në udhëtimin e tij aventuresk.

Shihni videon: