Transmetuar më 17-03-2017, 21:10

Ja disa ide fantastike të cilat do t’ia u lehtësojnë ndjeshëm jetën tuaj. 

A e keni ditur se duke vënë tre sfungjerë për larjen e enëve, në pjesën e frigoriferit në cilën të ruani frutat dhe perimet, është gjëja më e mirë që mund të bëni? 

Në këtë mënyrë, lagështia e tepërt do të absorbohet përmes sfungjerit, ndërsa frutat dhe perimet nuk do të prishen shpejt dhe nuk do t’ju duhet që t’i hidhni. 

Zbuloni të tjera detaje në video.