Transmetuar më 14-01-2017, 20:39

Puthja është një gjest intim dhe i dashur që çiftet e shkëmbejnë në mënyrë që të ndihen më pranë dhe për të dëshmuar dashurinë reciproke, dhe sa keq që nuk bëhet në mënyrë të shpeshtë.

Në fakt sa më shumë të zgjatet një lidhje, më shumë humbet dëshira për të puthur, sidomos gjatë aktit seksual.

Këtë gjë e dëshmon një sondazh i kryer nga një sondazh në Itali, që ka pyetur 4500 persona të martuar, në një raport të qëndrueshëm.

Rezultati ka dalë tronditës, pasi vetëm 25 përqind e personave në një raport të qëndrueshëm, praktikisht 1 në 4 kanë treguar se puthjen e japin gjithmonë.

Studimi thotë se kjo ndodh për shkak se te çiftet nuk provohet më i njëjti pasion ose “bëhen skllevër” të rutinës./noa.al/