Modelet e super-mjeteve dje dhe sot
Transmetuar më 05-12-2016, 23:15

Së bashku me kohën edhe teknologjia përparon dhe kjo ka ndodhur edhe me automjetet që qarkullojnë në planet.

Makinat kanë ndryshuar shumë përgjatë 50 vjetëve të kaluara.

Shumë koncepte të automjeteve janë riprojektuar e shumë të tjera nuk ekzistojnë më.

Më poshtë po ju sjellim imazhe modelesh të mahnitshme të makinave, që janë prodhuar në të kaluarën, të shoqëruara me modelet e reja. 

Loading...