10 veturat luksoze që përdoren nga policia në Dubai |FOTO
Transmetuar më 12-10-2016, 23:41

Gjatë vizitës në Dubai turistët mahnitën me hotelet super-luksoze, ndërtesat e larta, fontanat, qedrat tregtare, ndërsa shpesh ju ikën një detaj tjetër luksi, veturat që janë në shërbim të policisë së këtij vendi.

Për rendin dhe ligjin në Dubai kujdesen 15.000 forca policore, që mbulojnë një sipërfaqe prej 4.114 km katrorë dhe 2 milionë banorë.

Gjatë kryerjes së punës së tyre ata ngasin automjete super të shtrenjta, siç janë Lamborghini apo Ferrari.

Loading...