Transmetuar më 09-03-2016, 20:33
Bota është shtëpi e shumë destinacioneve të mahnitshme, të cilat vizitohen shumë pak nga turistët.

Më poshtë, duke filluar nga plazhi i fshehur e deri tek vendi i vetëm në botë ku mund të notoni mes dy kontinenteve, ju mund të gjeni 7 destinacionet më të mira të udhëtimit.

1. “Dera për në Ferr”, Turkmenistan

2. “Plazhi i Fshehur”, Ishulli Marieta

 

3. Blagaj, Bosnjë dhe Hercegovinë

 

4. Fshati Popeye, Malta

 

5. Huacachina, Peru

 

6. Silfra, Islandë

 

7. Isola Bella, Itali