Transmetuar më 27-09-2022, 19:33

Ka përfunduar mbledhja e Kryesisë së PS. Pas takimit Kryeministri Rama deklaroi për Mediat: Për të gjithë hapat që do ketë në këtë proces. Vjen në një kontekst të jashtëzakonshëm për shkak të situatës ku ndodhet bota. Patjetër edhe rajoni ynë. Duhet të sqarojmë dhe të komunikojmë për shumë çka që dëshiron komunikim dhe sqarim.

A u bënë ndryshime në drejtimin e qarqeve? Janë ndryshime që nuk kanë peshë dhe nuk kanë ndryshim për interesin publik. Të gjithë kanë pozicionet e tyre. Këtë e kemi bërë gjithmonë, nuk ka asgjë të re.

Ky gaboi Ahmetaj?

Nuk ka pse të hyjmë në emra, kjo është skuadër dhe çdokush ka role të ndryshme.

Si do bëhet zgjedhja për kandidatët, me Primare?

Jo faleminderit.