Transmetuar më 20-09-2022, 23:45

TURQI- Këngëtarja shqiptare Morena Taraku ndodhet në Turqi. Mediat turke i kanë kushtuar një shkrim këngëtares shqiptare. Në një foto të kapur të Morenës me babanë e saj, revista turne Magazin Snob shkruan se Taraku vazhdon punën e saj në Turqi. Po ashtu në këtë shkrim është theksuar se makina e Tarakut, për të cilën, revista shkruan se vlen 10 milion lira.

"Këngëtarja e re kosovare Morena Taruku, e cila vazhdon punën e saj në Turqi, është parë në qytetin Nişantaşı me të atin dhe automjetin e saj luksoz me vlerë 10 milionë TL. Babai i Morena Tarukut, Selami Taruku, ka rezultuar se është producent dhe regjisor i njohur në Kosovë," shkruan Magazin Snob.