Transmetuar më 16-06-2022, 23:46

Kjo frazë që gjeni më poshtë është një nga gjërat më të rëndësishme që duhet të shmangni patjetër kur jeni në kërkimin në Google.

Ne e dimë se kur i thua dikujt "mos e kërko këtë" është si të thuash "kërkoje atë"…

Megjithatë, këtë herë do të bëni mirë të na dëgjoni.

MOS kërkoni termin e mëposhtëm në asnjë rrethanë. E bëmë dhe… kemi ende makthe.

Ju paralajmëruam…

Fraza që nuk duhet ta kërkoni kurrë në Google është: Waffle blu.

Për momentin mendoni se flitet për wafle? Të gjitha të bukura dhe të mira?

A mendoni se do të shihni se çfarë thotë fjala? Një vaffle blu. Por jo…

Ajo që do të shihni mund t’ju ndjekë për një kohë shumë, shumë të gjatë.

Ajo që do të shihni janë të dhënat dhe imazhet e një sëmundjeje gjenitale. Nuk quhet “waffle blu”. Vetëm se disa njerëz të sëmurë – bënë një shaka në internet që vazhdon ende, duke i vënë këtë emër kësaj sëmundje seksualisht të transmetueshme (STD).

Shkaqet e sëmundjes së waffles blu variojnë nga higjiena e dobët tek seksi i shpeshtë e deri tek të pasurit e STD. Madje disa faqe interneti pretendojnë se burrat mund të marrin waffle blu, por vetëm nga gratë që praktikojnë një higjienë të dobët.

E meqë tekstet dhe imazhet që shpërndahen në Google janë të neveritshme, ne do t’jua kujtojmë përsëri. MOS e kërkoni…

/noa.al