Transmetuar më 13-06-2022, 08:21

DURRËS- Tani duhet të kesh kujdes kudo që shkon. Ka restorante që përfshijnë shërbime ekstra si shërbimi i kamariarit, muzika live, ambienti relaksues etj.

Në Durrës një qytetar ankohet se shkoi të darkonte dhe në faturë i ka ardhur edhe shërbimi për muzikën live.

Ai pretendon se nuk yri për muzikë, por për të ngrënë. Megjithatë në fund ka paguar edhe muzikën.

Ai e ka shpërndarë faturën në rrjetet sociale.