Transmetuar më 05-06-2022, 11:13

Kosovë- Një rast i dyshimtë me linë e majmunëve është raportuar në Kosovë.

Lajmi është bërë i ditur nga ministria e Shëndetësisë së Kosovës në faqen zyrtare të Facebook.

Pacienti është mashkull, i lindur më 1953 nga komuna e Dragashit” njofton ministria e Shëndetësisë.

Pacienti është hospitalizuar dhe po  vazhdon mbikëqyrja epidemiologjike e tij. (noa.al/M.D)