Transmetuar më 06-03-2022, 21:48

“Nuk të meritoj”

A nuk ndjeni përzierje kur dëgjoni këtë? Asnjë burrë nuk e beson vërtet këtë, ai thjesht e thotë sepse mendon se thjesht do t’ju shpëtojë.

“Dua të gjej veten. Nuk është faji yt, është faji im”

Përkthim i thjeshtë: “Unë dua vetëm të bëj seks pa asnjë detyrim tjetër dhe nëse ju pëlqen. Nëse dëshironi të njëjtën gjë, mirë, nëse jo, shumë keq”.

“Dua të kalojmë mirë dhe të shohim”

Që do të thotë, ne nuk do të shohim asgjë, unë do të kaloj mirë dhe ju do të shpresoni. E kuptoni që ai thjesht do të bëjë “treshe” dhe do t’ju ​​kalojë si kundërshtari në futboll?