Transmetuar më 16-06-2017, 11:32
Publicitet

Një burrë ishte duke dhënë shfaqe me një krokodil duke e futur kokën në dhëmbët e mprehtë të zvarranikut. Pamjet janë regjistruar në Tajlandë, dhe pas disa sekondave krokodili mbyll gojën dhe shkund disa herë kokën e burrit.

Fatmirësisht, ngjarja përfundoi pa dëmtime serioze. Videoja është publikuar në rrjetin LiveLeake.