Transmetuar më 11-06-2017, 19:31
Publicitet

Ushqimi ndikon në mënyrë të drejtpërdrejtë në jetën tuaj seksuale. Sipas një studimi, thuhet se disa njerëz një orë para ngrënies urrejnë çdo gjë përreth vetes, acarohen për shkak të stomakut të zbrazur, dhe pas ushqimit ata transformohen në njerëz miqësorë dhe të sjellshëm.

Kur jeni të uritur, ndiheni të lodhur dhe të acaruar, mendoni se nuk mundeni as të uleni në gjunjë e lëre më të bëni ndonjë lëvizje të komplikuar, si seksi, por ky është një mendim i gabuar.

Prandaj, sipas studimit, është më mirë ta praktikoni seksin kur e keni stomakun të zbrazët pasi stomaku bëhet gati për një tretje e cila do të ndikojë tek muskujt dhe ushqimi nuk do të kthehet në dhjamë.