Transmetuar më 19-05-2017, 12:57
Publicitet

Ndodh që nga dashuria të zhgënjehesh. Kështu ndodhi edhe me këtë vajzë, e cila i vendosi një kamer të fshehtë të fejuarit të saj dhe e provokoi me një bukuroshe.

 

Në testin e mashtrimit ajo i vendos një grua të vjetër, por të bukur, dhe për një djalë ajo vështirë të refuzohet. Gruaja i jep disa komplimente djalit dhe shkëmbejnë numrat e telefonit.

 Në fund ai i jep disa përkëdhelje. Pasi takohen Evelyn me të dashurin, vajza fillon t’i bërtasë të fejuarit duke e filmuar me kamer.