Transmetuar më 19-05-2017, 08:16
Publicitet

Pasi i foli për lojën brenda në shtëpi, Musa vazhdoi t’i flasë Donës, por këtë herë për lidhjen e tyre dhe për të ardhmen jashtë shtëpisë.

Ai i tha Donës se respekti që ajo i kishte thënë ishte arsyeja pse ishte lidhur me të. “Kam besim te ty, shpresoj ta kem edhe jashtë. Dua të jem gjithmonë mirë me ty. Rëndësi ka që të flasim gjithmonë bashkë për çdo gjë që nuk e kuptojmë”, thotë Musa.

Ndërsa Dona ja konfirmon besimin e saj ndaj tij. “Të kam thënë me kohë që duhet të kesh besim edhe të mos kesh xhelozi”, i thotë ajo.

Musa shkon edhe më tej, duke i thënë Donës se e ka të ndërtuar gjithçka në kokën e tij me Donën jashtë shtëpisë së “Big Brother”.

“Unë jam 24 vjeç dhe t’i ke një moshë që nuk duhet të tallesh me ndjenjat. Herën e fundit që kam pasur një raport kam menduar se njeriu i ardhshëm do të jetë shumë i rëndësishëm. Nuk dua të luaj me ty”, i thotë Musa partneres së tij, shkruan faqja e ‘Bb’.

Dona ja kthen se në jetën e saj nuk ka zhgënjyer njeri dhe këto do t’i vërtetojë koha.