Transmetuar më 18-05-2017, 19:03
Publicitet

Fiorentina kapet me fjalë gjatë stërvitjes për provën e javës në Big Brother, me Elsamedin dhe kjo gjë nuk i ka pëlqyer aspak Olsit.

Fillimisht, ai i thotë Lupçes që edhe të zarfi ishte e përcaktuar që nuk duheshin dhënë komente gjatë provës së javës dhe aq më tepër të bëhet debat gjatë saj.

Më pas, ai i thërret Elsamedit dhe i kërkon të lërë fjalët. “Të erdhi goja ty sot. Mos na bëj kot tani. Merresh me gratë. Aty nuk duhet me fol, ti bën debat”, i thotë Olsi Elsamedit.

Elsamedi reagon dhe i thotë se nuk e kishte me Fiorentinën dhe ishte ajo që ishte kapur me të, shkruan faqja e ‘Bb’.

“Ajo ka problemet e veta. Mos e zgjat më. Nuk dua ta humbim provën për shkakun tënd”, reagon Olsi.