Transmetuar më 13-04-2017, 20:11
Publicitet

Ndodh, që nga pakujdesia, apo nga ndonjë erë e fortë, dera e shtëpisë të mbyllet dhe të mbetemi jashtë pa çelës. Dhe për ta hapur bëjmë shumë përpjekje të dështuara.

Shumica e dyerve mund të hapen shumë thjeshtë, vetëm duke përdorur thikën.

Por, në videon e mëposhtme, më shumë sesa me dhënien e ndihmës për të hapur derën, një kompani ndërtimi në Britani, për të bindur klientët e saj që çmimi i shtrenjtë i dyerve që ajo ofron, kanë më tepër siguri, dhe për ta vërtetuar këtë, hapën me thike një derë me siguri më të dobët nga ato që tregtonin. /noa.al/