Transmetuar më 27-03-2017, 22:42
Publicitet

Video e mëposhtme na prezanton një shpikje mjaft të veçantë për forcat policore që mund ta përdorin gjatë protestave të dhunshme.

Për të përballuar situata të rënda nga protestat e dhunshme, në Sllovaki është ndërtuar një makinë mburojë që shërben kundër përleshjeve.

Makina mbron deri në 38 policë, ka një mburojë, është e blinduar dhe anti-zjarr.

Ajo zgjerohet në varësi të rrugëve.

Shihni videon:

Loading...