Transmetuar më 26-03-2017, 18:06
Publicitet

Pamjet e mëposhtme na shfaqin një shpikje krejt të pazakontë por që do ishte zgjidhje për shumë njerëz që e urrejnë trafikun.

Në video na shfaqet një automjet i krijuar enkas për t’i shpëtuar trafikut.

Në video makina transformohet duke u bërë e lartë dhe duke parakaluar automjetet e tjera të bllokuara në rrugë.

Ndoshta kjo mund të jetë një zgjidhje për të ardhmen.

Shihni videon:/a.k/noa.al/