Transmetuar më 14-03-2017, 23:19

Video e mëposhtme ju udhëzon se si të bëni 6 ushtrime për trupin tuaj në krevat.

Ushtrimet nuk janë shumë të vështira dhe do ju ndihmojnë juve që të nisni një ditë të mirë dhe të keni një trup të tonifikuar.

Se si ti praktikoni dhe koha për secilin ushtrim e tregon video e mëposhtme.

Mos e humbisni:/a.k/noa.al/