Transmetuar më 10-03-2017, 09:01
Publicitet

Ajo shkakton dhembje të forta të kokës, dhe pretendohet se është e pashërueshme. Bëhet fjalë për sëmundjen e migrenës, që në shumicën e rasteve shfaqet te gratë. Por ka një “ilaç” që mund t’iu vijë në ndihmë për të ndaluar dhembjet e kokës si pasojë e migrenës. Ajo është kripa. Fare thjeshtë, sa herë që keni dhembje të kokës, mjafton të mbushni një gotë me lëng limoni, ta përzieni me kripë dhe ta pini. Kjo është një metodë shumë e lehtë e cila mund të përdoret çdo ditë për tu qetësuar nga dhimbjet. Arsyeja përse përdoret kripa ështe sepse është e përbërë nga minerale, gjë që redukton dhimbjet e migrenës, forcon sistemin imunitar dhe balancon nivelin e gjakut.