Transmetuar më 01-03-2017, 22:27
Publicitet

Erdi Murtishi me origjinë nga Struga (i lindur në Zurich) edhe pse 3 vjet, ai po ecën me hapa të mëdhenj në fushën e modës për fëmijë dhe është duke krijuar një famë të madhe në Zvicër.

Ai po ecën me hapa të mëdhenj në fushën e modës për fëmijë, duke krijuar një popullaritet të madh në rrjetin social ‘’Instagram’’ ku në llogarinë e tij, “erdifashion”, numëron mbi 3800 ndjekës të rregullt.

Prezenca e Erdit në rrjetin Instagram u ka rënë në sy disa menaxhereve të marketingut të disa kompanive të mëdha në Zvicër të cilët kanë shfaqur interes per ta patur si imazh të veshjeve për fëmijë dhe për t’i reklamuar produktet e tyre.

Shihni fotot: