Transmetuar më 24-12-2023, 09:48

Në prag të festave të fundvitit, edhe fluksi i numrit të emigrantëve që mbërrijnë në vendin tonë, është në rritje çdo ditë.

Mëngjesin e sotëm, në Portin e Durrësit kanë mbërritur 3 tragete me 5100 udhëtarë dhe 1900 automjete.

Dy prej trageteve kanë mbërritur nga Bari dhe 1 nga Ankona.

Gjatë ditës pritet të vijnë edhe 3 tragete të tjerë po nga Bari.