Transmetuar më 20-08-2023, 09:48

Fluks lëvizjesh në Pikën Kufitare të Kakavijës gjatë fundjavës, ku numri më i lartë i lëvizjeve është shënuar në dalje të territorit shqiptar.

Në 24 orët e fundit janë regjistruar gjithsej 11400 shtetas, 4280 në hyrje dhe 7120 në dalje; 3420 mjete nga të cilët 1176 në hyrje dhe 2244 në dalje.

Aktualisht pala shqiptare po punon me 7 sportele, 5 në dalje dhe 2 në hyrje; pala greke 4 në hyrje dhe 2 në dalje.

Nuk janë shkaktuar radhë të gjata në pritje nga të dyja anët e Kufirit pavarësisht fluksit në rritje.